Videoclipul piesei #TORTURA, interzis total de către YouTube săptămâna trecută este din nou online

Săptămâna trecută, în urma multiplelor rapoarte primite pentru scene indecente şi imorale, cei de la You Tube au luat decizia directă de a elimina videoclipul piesei “Tortura” de pe Contul Oficial al Pepe Latin Music la numai 30 de ore după ce acesta fusese urcat online. “Sărutul” din finalul videoclipului a fost motivul principal din cauza căruia atât contul cât şi materialul video au fost eliminate.

Dupa analizarea contestaţiei asupra deciziei contul de You Tube a fost recuperat imediat şi incepand de ieri şi videoclipul este din nou online, bineînţeles, conţinând atenţionarea 18+, aşa cum a fost de la început.

Era o chestiune de timp si eram sigur ca aceasta se va întampla mai ales dupa ce Contul de You Tube de la Pepe Latin Music a fost reactivat foarte repede. Rămân însa la părerea că imediat ce, într-un fel sau altul, se depăşeşte zona “obişnuitului” lucrurile pot degenera foarte uşor din acel moment nemaicontând nimic fie chiar şi libertatea ficăruia de a alege de unul singur, ce, când, şi mai ales cum. 🙂

Articolul precedentArticolul următor