Videoclipul piesei #TORTURA, interzis iniţial sub 18 ani, a fost interzis total

Videoclipul interzis

„Sărutul ei” se pare că a fost motivul principal pentru care videoclipul piesei #TORTURA, interzis iniţial sub 18 ani, a fost interzis total ieri. În urma multiplelor rapoarte primite pentru scene indecente şi imorale, cei de la You Tube au luat decizia directă de a elimina videoclipul de pe contul oficial al Pepe Latin Music la numai 30 de ore după ce acesta fusese urcat, câteva sute de mii de oameni reuşind totuşi să acceseze materialul până în momentul cenzurării totale.

Videoclipul este însă disponibil în continuare pentru că l-am urcat pe site-ul oficial, Tortura.Pepe.Ro fiind linkul direct pentru accesare. Între timp a fost trimisă şi o contestaţie asupra deciziei. Fiind vorba de o simpla opţiune personală şi o libertate de alegere, finalul videoclipului nu va fi modificat în nici un fel şi cu siguranta va fi disponibil din nou, necenzurat, în toate mediile.

Foarte multe de spus in afara prezentării faptelor nu sunt. M-am uitat din nou la clip după ce acesta a fost eliminat de pe You Tube şi pentru ca în continuare nu am văzut ceva nelalocul lui am luat decizia să îl urc direct pe site, acolo unde nu îl poate scoate nimeni. Cu siguranţa el va fi diponibil cât de curând din nou şi pe YouTube mai ales ca baieţii de acolo vor trebui să analizeze cu atenţie despre ce este vorba şi am eu o vaga impresie ca o sa le placă. 🙂 Ceea ce am înteles însă în urma acestei experienţe este că nu prea te poţi juca foarte tare cu tot ceea ce nu este în zona obişnuitului şi comunului şi suntem încă foarte departe în a înţelege tot ceea ce înseamna opţiune personală, libertatea de a alege de unul singur ce, când şi mai ales cum vrei.

Articolul precedentArticolul următor