Unde ne găsim pe 8 martie ??? În Piaţa Universităţii, la Berăria Germană, în O’Brothers Buzău sau în La Mia Musica !!!

Unde ne găsim pe 8 martie ??? În Piaţa Universităţii, la Berăria Germană, în O'Brothers Buzău sau în La Mia Musica !!!

Foarte mulţi dintre voi m-aţi întrebat unde ne găsim în acest an de 8 martie pentru că aţi văzut că apar mai multe concerte la o simpla căutare. Nu este un turneu deşi arată ca unul 🙂 ci este doar o zi specială în care voi ajunge în mai multe locuri frumoase unde ne vom distra cu siguranţă împreună.

Voi începe seara în Piaţa Universităţii alături de Andra, Smiley, Direcţia 5, Connect-R, What’s Up, Cabron şi Shift. Primăria Municipiului București, prin ARCUB, marchează Ziua Internațională a Femeii cu un mărțișor muzical potrivit pentru toate gusturile doamnelor şi domnişoarelor, fie că rezonează la ritmuri dance, latino, la refrene hip-hop sau la hituri pop și rock. Concertul de pe 8 martie încheie cele 13 zile de sărbătoare din cadrul maratonului „București, Capitala Iubirii”. Evenimentul din Piața Universității începe la ora 19:00. Concertul este prezentat de Liana Stanciu și Silviu Andrei. Intrarea la eveniment este liberă. Mai multe detalii puteţi găsi pe pagina oficială a celor de la ARCUB, aici.

Bucuresti, Capitala Iubirii

Imediat după concertul din Piaţa Universităţii voi merge în Berăria Germană. Mai multe detalii despre petrecerea de acolo dar şi numerele de contact pentru rezervări şi informaţii puteţi găsi aici, pe pagina oficială de Facebook.

O’Brothers Buzău este următoarea oprire. Echipa de acolo a pregătit o super petrecere ce se anunţă fierbinte, fiebinte din foarte multe puncte de vedere. „Ladies Night” le este dedicată exclusiv doamnelor şi domnişoarelor iar concertul este doar o mică parte din toată nebunia ce se va întâmpla. Intrarea este 150 RON iar rezervările se fac în limita locurilor disponibile la numărul de telefon: 0758.068.234. Mai multe detalii puteţi găsi direct pe pagina oficială a celor de la O’Brothers, aici.

Ladies Night @ O`Brothers

Voi încheia în Bucureşti, undeva după miezul nopţii în Club La Mia Musica. Şi aici sunt foarte multe surprize pregătite. Mi s-a părut foarte tare ideea ca în seara de 8 martie intrarea să fie plătită doar de către domni. 🙂 Rezervările se pot face în funcţie de locurile disponibile la numărul de telefon: 0721.949.237. Mai multe informaţii găsiţi pe pagina oficiala de Facebook, aici.

Acum că ştiţi pe unde voi fi eu, vă întreb şi pe voi. V-aţi hotărât unde mergeţi de 8 martie ??? Petrecem împreună ??? 🙂

Articolul precedentArticolul următor