Astăzi lansăm #TORTURA !!!

#TORTURA

”Sărutul ei este cea mai dulce tortură” spun versurile dar nimeni nu se aştepta ca tocmai un sărut să creeze atâtea controverse. Aflăm astăzi cum de fapt au stat lucrurile în ceea ce priveşte #Tortura despre care s-a tot vorbit în ultimele zile.

În rol principal, Roxana Vancea este cea care a depăşit cu foarte mare lejeritate tot ceea ce poate fi văzut ca şi comun inclusiv graniţa dintre imaginaţie şi realitate, Iulia, prietena ei cea mai bună, câştigătoarea Bikini Fitness 2015 fiind motivul pentru care Roxana a dus pasiunea la cote extreme. Momentul fierbinte a continuat oricum şi dupa ce s-a dat de mult “Stop”, echipa de productţe fiind pusă de mult în dificultatea de a nu ştii ce, cum şi mai ales cât să rămână din tot ceea ce s-a tras.

A fost o zi de filmare între prieteni. Cu siguranţă acesta a fost şi motivul pentru care nu a existat loc de inhibiţii sau orice altceva în acest sens. Îi multumesc Roxanei şi Iuliei pentru tot, lui Geo şi echipei lui pentru partea tehnică a lucrurilor, celor de la Exclusive Fitness pentru suport.

Credite single “Tortura”

Produsă de Kazibo Music pentru PEPE LATIN MUSIC
Muzica: Alexandru Ioan Pelin, Ovidiu Baciu
Text: Alexandru Ioan Pelin, Ovidiu Baciu, Pepe, Connect-R
Orchestraţie: Andrei Eduard Platon, Alexandru Ioan Pelin, Ovidiu Baciu
Producător Exclusiv: Pepe Latin Music

Credite Video “Tortura”

Regie: Geo Stanculescu, Trupina Catalin
Producţie: STUDIOLIVEO
Make-Up: Academia de Beauty Georgiana Codinca si Ody Yasmine
Locaţia: Exclusive Fitness

Articolul precedentArticolul următor