Teatru de păpuși și teatru de umbre, balet rusesc și muzică bună

Teatru de păpuși și teatru de umbre, balet rusesc și muzică bună, acestea sunt într-un rezumat superficial lucrurile pe care le vom vedea joi, 10 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă gală extraordinară “Next Star”.

Teatru de păpuși și teatru de umbre, balet rusesc și muzică bună

Ne întâlnim mâine cu  cea mai tânără artistă de teatru de păpuși pe care am cunoscut-o.  Se numește Amina, are patru ani și este nepoata regretatului actor Florin Tănase. Amina va urca pe scena alături de bunica și părinții ei, toți trei actori păpușari profesioniști. Amina și familia sa îi vor aduce la “Next Star” pe membrii legendarei trupe The Rolling Stones care, sub forma unor păpuși realizate de tatăl fetiței, vor cânta piesa “Satisfaction”.

În aceeași ediție, vom descoperi un băiat cu o voce specială și o poveste de viață impresionantă. Se numește Ștefan, vine din satul Siret, județul Suceava și studiază muzica. La doar 11 luni, Ștefan a fost preluat dintr-un centru de plasament și crescut de doamna pe care o consideră mama sa. “Ești diferit în peisaj și ăsta e un lucru bun din punctul meu de vedere”, îi spune Alina Eremia.

Teatru de păpuși și teatru de umbre, balet rusesc și muzică bună

Articolul precedentArticolul următor