Seară minunată la Next Star! Letitzia merge mai departe în Marea Finală alături de Katia, Golden Star-ul meu !!!

Next Star

„Ce seară minunată” ne-au oferit copiii aseară la Next Star! A fost o nouă gală excepţională şi pentru aceasta trebuie să le mulţumim lor, Letitziei, lui Katia, Bogdanei, Ioanei, Marei, fetiţelor din Girl’s Dance, Gabrielei, Andreei. Aseară a fost numai şi numai despre ei şi pentru prestaţiile lor, pentru talentul lor dar şi pentru că ne-au împartaşit şi nouă din plin din emoţia momentelor trebuie felicitaţi. Cu siguranţă acesta este doar un prim episod pentru ei.

Letitzia a fost câştigătoarea serii şi merge mai departe. Sunt absolut convins ca momentul ei ar fi fost declarat câştigător şi dacă ar fi concurat într-o altă categorie de vârstă, cu artişti mult mai experimentaţi iar dacă aţi ascultat cum a sunat „Stone Cold” a lui Demi Lovato în interpretarea ei sunt sigur că îmi daţi dreptate. Felicitări Letitzia !!!

Dacă aş fi avut cum i-aş fi dat Letitziei Golden Star-ul fiindcă îl merita din plin. Regulamentul spune însă că mentorul nu are cum să îşi ducă în Marea Finală un copil din echipă folosind Golden Starul. Câteva minute mai târziu am rezolvat însă şi acest aspect. Am cunoscut-o pe toţi pe Katia, cea mai tânără compozitoare pe care am întâlnit-o şi una dintre cele mai talentate aş adăuga eu. Ne-a prezentat una dintre piesele ei şi ne-a arătat că stă foarte bine şi la capitolul voce şi interpretare. Pentru aceste lucruri, pentru artistul complet care deja este am zis că merită un mic gest din partea mea şi astfel un loc direct în Marea Finală. Felicitări Katia !!!

A fost o seară minunată, am zis-o la început şi o repet ca şi concluzie !!! Săptămâna viitoare … continuăm !!!

Articolul precedentArticolul următor