Petronela Bîrsilă merge mai departe în Marea Finală Next Star

Demonstrații de streetdance, instrumente muzicale neconvenționale, demonstraţii de pangration – artă marțială originară din Grecia antică – artiști în baloane, gimnastică acrobatică şi voci extraordinare, cam aşa se poate rezuma ce s-a întâmplat aseară la Next Star. A fost o nouă gală în care am avut de toate, am avut din plin, talentul fiind singura constantă. O linie păcătoasă din regulament ne spune însă că în Marea Finală merge doar unul singur. Sunt absolut convins însă că ne vom reîntâlni cu absolut toţi ceilalţi şi vom mai aprecia şi vom mai aplauda performanţele lor.

Petronela Bîrsilă ne-a impresionat pe toţi şi a câştigat cea de-a patra gală a sezonului asigurându-şi astfel locul în finală. Talentul micuţei oltence este pe alocuri ireal. Alături de profesorul ei a cântat la fluier, la nai, la sticlă, cănuţă, nucă, morcovi şi … la ciomag. I-RE-AL !!! Felicitări Petronela !!!

Felicitări totodată şi celorlalţi micuţi ce ne-au încântat cu momentele lor de excelenţă. Felicitări lui Beatrice Calcâi, Elianei, echipei Shin Daito, lui Emily Istrate, Mayei Dobre, Anei Silion, Kirei, Karinei şi lui Ştefan. Şi multumim mult pentru ocazia de a vă vedea pe scenă.

Articolul precedentArticolul următor