Next Star a debutat aseară în forţă

Dumnezeule, ce spectacol și ce voce plină de forță, la doar zece ani!

A fost o prima gală cât o finală. Ne-am bucurat în primul rând de reîntâlnirea cu şapte dintre câştigătorii sezoanelor anterioare. Cât de mari s-au făcut şi cât creşte inima în mine când îi revăd şi, mai ales, atât de siguri pe ei nici nu am cuvinte să vă explic. Omar, Vanessa, Rose-Marie, Isabella, Andreea și Yasmina au fost alături de noi şi le mulţumim pentru momentul frumos. Şi apoi … am făcut cunoştinţă cu primii opt din sezonul opt. 🙂 Am avut de toate, de la experimente de laborator la magie şi de la demonstraţie de speed stacks la muzică gospel. Talentul şi carisma au fost singurele lucruri in comun. Şi nu au lipsit nici măcar o secundă de pe scena Next Star.

Felicitări lui Dragoş, Larei, lui Erik, lui Andrei, lui Alin, cel mai mic concurent de până acum din tot ceea ce înseamnă Next Star dar şi surorii lui Ana, Cosminei şi bineînţeles, Rianei cu care ne vom regăsi în Marea Finală fiindcă ea este cea care a câstigat aseară.

Săptamâna viitoare, tot joi şi tot de la 20.30 … continuăm. Abia aştept să vad cum vor decurge „ostilităţile” de aici încolo 🙂 mai ales că schimbările formatului zic eu că sunt de bun augur şi aduc un plus mare competiţiei. Nu credeţi ???

Articolul precedentArticolul următor