Munca duce la performanţă iar performanţa generează awareness

Am primit aseară o notificare pe telefon dinspre pagina de Facebook şi următorul click m-a dus înapoi în timp, pentru a nu ştiu câta oară. Am revăzut încă o dată momentul fantastic de acum doi ani, am retrăit cu aceeaşi intensitate emoţia de atunci. Este vorba de performanţa lui Emily, Emily Moskalenko, de pe scena Next Star, performanţă pe care dacă nu o stii, deşi este puţin probabil, o poţi vedea mai sus. I-RE-AL este cuvântul care îmi vine in minte iar părul ridicat pe mână şi fiorii pe care îi simt de fiecare dată când dau play nu ştiu nici acum de la ce vin în primul rând. Poate că de la conştientizarea muncii enorme depuse pentru doar 4 minute pe scenă sau poate că de la conştientizarea singularităţii talentului sau poate, mult mai simplu, din bucuria faptului că am fost acolo, în faţa scenei când lucrurile s-au întâmplat. Nu ştiu !!!

Munca duce la performanţă iar performanţa generează awareness este singura concluzie pe care o pot trage de fiecare dată. Iar Emily Moskalenko este un reper pentru acest lucru. Undeva, în toată această formulă şi-a găsit locul şi Next Star, expresia perfectă a adunării tuturor constantelor: talent, muncă, carismă, performanţă şi bineînţeles … awareness.

Diseară, de la 20.30 … se scrie din nou istorie. O nouă finală Next Star va adăuga un nou nume în lista „extratereştrilor”: Omar, Vanessa, Rose-Marie, Isabella, Andreea, Yasmina şi bineînţeles, Emily.

Articolul precedentArticolul următor