Maria se pregăteşte pentru Next Star

La noi acasa, dacă este joi, este seara Next Star. Ne strângem în faţa televizorului să vedem „spectacolul copiilor extraordinari”, cum zice Dan Negru. Rosa este un pic prea mică să înţeleagă chiar tot însă Maria este „fan” din toate punctele de vedere. Îi place atât de mult încât la un moment dat mi-a spus că şi ea se pregăteşte să meargă la Next.

Şi, la rugămintea ei, i-am luat, „clapă”, „microfon” ca să aibă tot ce îi trebuie, după cum mi-a zis. De aici şi până la mutarea preselecţiilor chiar în sufragerie nu a fost decât o chestiune de câteva zile. A învăţat tot felul de piese, fie de-ale mele, fie de la Andra fie pur şi simplu din ce a prins de pe la radio. Şi, de fiecare dată când are ceva „gata”, vine în faţa „juriului”. Bineînţeles că dacă se încurcă sau nu ia în serios momentul primeşte steluţă roşie. 🙂 Dar imediat după, întotdeauna, ne arată varianta ei la melodia Elsei din „Frozen”, cu tot cu versuri improvizate pentru care ma văd pus în situaţia de a-i da steluţă verde.

Abia aştept să văđ ce mi se mai „pregăteşte” şi astăzi la „audiţii”. Iar după aceea, ne vom uita împreună la „Next Star”. În această seară, emoţia este cuvântul de ordine. Nu rataţi, de la 20.30, pe Antena 1!

Articolul precedentArticolul următor