Concert Diego el Cigala la Bucureşti

Şi pentru că tot vorbeam în postul anterior de concerte tari mai vin cu o propunere şi în acelaşi timp o recomandare. Cei ce ştiu despre cine este vorba cu siguranţă nu mai au nevoie de alte cuvinte şi bănuiesc că au aflat de mult timp şi poate au deja şi bilete. Celorlalţi nu le pot spune decât să se grăbească, mai ales dacă sunt ascultatori ai genului.

Diego el Cigala este mai mult decât un artist ce cântă flamenco sau tango. Sunt absolut convins că nu greşesc cu nimic când spun că pe alocuri reprezintă esenţa şi definiţia a tot ceea ce poate să însemne aceste genuri muzicale, mai ales flamenco. Nici nu mai ştiu când l-am descoperit prima dată însă am senzaţia că îl cunosc de o viaţă. Atât de bine îl ştiu. Cigala a fost şi este o inspiraţie continuă pentru mine şi chiar şi ideea unui mare proiect de suflet al meu despre care vă voi povesti în curând 🙂 am avut-o în timp ce îl ascultam.

Important este că vine la Bucureşti iar cei ce vor să vadă şi să trăiască pasiunea în starea ei pură o pot face pe 9 mai la Sala Palatului. Ne găsim acolo, cu siguranţă.

Concert Diego el Cigala la Bucureşti

Articolul precedentArticolul următor