„Angela Gheorghiu şi Aurelian Andreescu – Copacul”, un moment pe care l-am tot aşteptat la „Te Cunosc De Undeva”

Angela Gheorghiu şi Aurelian Andreescu - Copacul

Am făcut o retrospectivă a personajelor pe care le-am avut în sezonul 10 dar şi în sezoanele anterioare la Te Cunosc de Undeva încercând să găsesc un alt moment în care să fi avut atât de multe emoţii cum am avut la Aurelian Andreescu şi nu am găsit.

Sentimentul pe care l-am trăit pe scenă cântând „Copacul” poate fi asemănat pe undeva cu „You are so beautiful” de la Joe Cocker de acum trei ani, pentru cei care îsi mai amintesc,  dar parcă de data aceasta încărcătura a fost mult mai mare. Am tot zis şi repet şi aici. Aurelian Andreescu este una dintre cele mai bune voci pe care le-am avut în muzica românească iar „Copacul” una dintre cele mai bune piese. Iar presiunea a fost la fel şi în partea Mariei fiindcă Angela Gheorghiu este una dintre vocile mari ale României.

Vă multumim mult de tot pentru mesajele şi comentariile frumoase pe care le-aţi trimis. Uşor, şi acest sezon de Te Cunosc de Undeva se apropie de final. Mai sunt doar două ediţii înainte de Mare Finală ce va fi difuzată în seara de Ajun şi promitem că vom continua cu momente frumoase, aşa cum v-am obişnuit. Săptămâna viitoare rămânem în zona „Oldies But Goldies” 🙂 cu Roxette şi „How Do You Do!”.

Articolul precedentArticolul următor